Hent den for vores skyld, men da også for din egen

Velkommen_app_android.jpg

Vi har selvfølgelig en app, fordi vi får noget ud af det.
Men vi ved jo godt, at du også skal have noget ud af det, hvis du skal hente den.

Derfor har vi fyldt NORMAL-app'en med spil, spas og konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde ting - fx dine penge tilbage for dine NORMAL-køb hver måned. Du får også mulighed for at se dine kvitteringer samt nyeste nyheder, hvilket forhåbentlig gør, at du kommer lidt oftere i NORMAL.

Download NORMAL-app'en her, og husk: Når den ber' dig indtaste navn, fødselsdag og kortoplysninger, er det altså helt normalt. Vi skal bare bruge det til et stort regneark, som gør os klogere på vores kunder og vores forretning - og så er det også de oplysninger, der gør det mulig for os at give dig pengene tilbage for dit køb, hvis du vinder din bon.

Vi ses inde i NORMAL-app'en!

Download her

Normal_app_Karusel_bon.jpg

Vind din bon

Hver måned kan du vinde pengene tilbage for ét af dine køb i NORMAL. Du skal bare tilføje dit betalingkort i app'en så vi kan registrere dine køb.

Se kvitteringer

Træt af kvitteringer som bliver væk? tilføj dit betalingskort i app'en og lad os holde dem for dig.

Normal_app_Karusel_kvittering.jpg
Normal_app_Karusel_skrab.jpg

Skrab og tab

Hvis du ikke skraber tre ens felter, taber du. Vær med ved at oprette dig med dit mobilnummer.

Råbespillet

Råbespillet kan måske hjælpe dig med at få dine frustrationer ud, og så kan du oven i købet vinde præmier. Men du skal lige oprette dig i app'en først.

Normal_app_Karusel_raab.jpg
Normal_app_Karusel_trofae.jpg

Trofæer

Optjen trofæer ved at handle i NORMAL. Hvor hurtigt kan du opnå smidighedsmærket, slikmunden og den gyldne manke? Vi hepper på dig, for jo flere trofæer du opnår, jo flere penge tjener vi.

Flere funktioner

Husk at finde dine favoritbutikker, så vi kan give dig de mest relevante nyheder.

Normal_app_Karusel_noget.jpg

Måske kan vi svare på dine spørgsmål

Hvorfor skal jeg hente app'en?

Normal-app’en er noget for noget. Vi lærer dig lidt bedre at kende – til gengæld får du sjov, spil, nyheder og chancer for at vinde ting - fx dine penge tilbage, når du handler i NORMAL.

Hvordan downloader jeg app'en?

Du kan finde NORMAL app i App Store og Google Play, blot søg på NORMAL.

Jeg kan ikke logge på

Når du har downloadet app’en skal du først oprette dig som bruger med dit telefonnummer. Herefter vil du få tilsendt en 4-cifret kode på SMS, som du skal bruge til at aktivere dit medlemskab. Du vil forblive logget ind, indtil du aktivt vælger at logge ud af app’en. Når du vil logge ind igen, vil du få tilsendt en 4-cifret kode på SMS igen.

Hvorfor skal jeg tilføje mit kort?

Du skal tilføje dit betalingskort for at kunne se dine kvitteringer, optjene trofæer og være med i den månedlige lodtrækning om at vinde beløbet på dine bonner. Og bare rolig, dine oplysninger er i sikre hænder hos Storebox, som er nordens største leverandør af digitale kvitteringsløsninger. Når kortet er tilføjet, er det kun muligt at se en del af dit kortnummer, og dine oplysninger kan derfor ikke misbruges.

Jeg har fået ny telefon

Hvis du har fået ny telefon, skal du skrive en mail med emnefeltet: ”App ny telefon” til dataprivacy@normal.eu. Husk at oplyse både dit gamle og nye telefonnummer, så vil vi sørge for at dine data bliver koblet til dit nye nummer.

Hvordan får jeg trofæer?

Du optjener trofæer, når du med dit registrerede betalingskort køber produkter i NORMAL. Du kan finde, tilføje og slette dine registrerede betalingskort under betalingskort i ”min profil”. Du kan se din status under ”min profil” og ”trofæer”.

Hvor ofte kan jeg spille?

Du kan spille råbespillet og skrabespillet én gang hver 24’ende time, når spillene er aktive.

Du kan spille catchspillet så mange gange du vil.

Kan jeg tilføje flere kort?

Ja. Du kan tilføje og slette dine betalingskort under ”min profil”.

Hvordan vinder jeg min bon?

For at være med i lodtrækningen om at vinde din bon, skal du tilføje et eller flere betalingskort i app’en. Du kan finde, tilføje og slette dine registrere betalingskort under betalingskort i ”min profil”. Herefter er du automatisk med, hver gang du bruger et af de registrere betalingskort i NORMAL. Du kan læse mere om konkurrencebetingelserne her.

Hvordan sletter jeg min bruger?

Du kan melde dig ud af kundeklubben under >mine oplysninger< i NORMAL-appen eller ved at sende en mail med dit telefonnummer til dataprivacy@normal.eu. Når du melder dig ud af vores kundeklub, trækker du automatisk dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Herefter slettes alle de personoplysninger, som vi ikke ifølge lovgivningen er forpligtet til at opbevare. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.