Mors dag? Prøv med: Mors måned.

I NORMAL fejrer vi alle mødre i hele maj måned. Så du har hele 31 dage til at forkæle din mor og sige tak for alle de resterende 334 dage, din mor altid er der for dig. Hos NORMAL vil vi sætte fokus på alle mødre i hele maj måned. Så kom forbi din nærmeste NORMAL-butik for at se vores store udvalg af dejlige gaver, som du kunne købe til din mor.

Du gav måske ofte din mor hæslige ting i ler? Bare rolig, det er helt normalt. Du kan jo altid sige undskyld med en ordentlig gave. Det kunne bl.a. være en skøn Maybelline Lash Sensational Mascara, så din mor kan få smukke vipper, eller måske er din mor mere til en Elisabeth Arden Green Tea Body Creme, så hun kan få hud lige så blød som smør.

Vi i NORMAL vil meget gerne hjælpe dig på vej til at finde den helt perfekte gave til din mor. Du skal måske sige en lille tak for alle veerne, mor havde, da hun fik dig eller for alle de gange mor har kørt dig til sport og efterfølgende vasket det ildelugtende sportstøj. I NORMAL kan du finde den perfekte gave fra dig, der virkelig elsker din mor.

Husk mors måned. Hun har fortjent det!

Se udvalgte produkter herunder

Find butik

.. i nærheden af dig